fb_pixel

Umaci

Umak od šampinjona

Umak od šampinjona odlično se slaže s pečenom piletinom, rižom ili tjesteninom. Uz ovaj recept možete napraviti ukusan umak od šampinjona za manje od pola sata.

Umak od vrhnja

Umak od vrhnja odlično se slaže sa raznim tjesteninama. Možete ga pripremiti za manje od pola sata uz vrlo malo potrebnih namirnica.

Tartar umak

Umak koji se idealno slaže s ribom i mesom ne morate kupovati u dućanu. Uz ovaj jednostavan recept pripremite ukusan tartar umak za manje od 5 minuta!

Holandez umak

Holandez (Hollandaise) umak poznat je još i kao umak od jaja. Odlično se slaže sa šparogama ili ribom. Jednostavan je za pripremu no zahtijeva određeno strpljenje prilikom pripreme.

Bešamel umak

Bešamel (bechamel) umak neizostavan je sastojak kod pripreme lazanja. Priprema bešamel umaka je vrlo jednostavna te zahtjeva manje od pola saata. Kako biste izbjegli stvaranje grudica kod pripreme umaka koristite pjenjaču za mješanje smjese.

Umak od kopra

Vrlo jednostavan umak za pripremu odlično se slaže uz pečene krumpire ili ribu. Ukoliko ga napravite rjeđeg možete ga koristiti i kao preljev za salatu ili šparoge.

Izdvojeni sadržaj

Razvoj bebe

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj