fb_pixel

Sokovi

Sok od koprive

Kopriva je bogata ljekovitim tvarima. Koristi se prilikom liječenja problema s bubrezima, astmom i gubitkom kose. Pomaže u čišćenju i jačanju krvi. Ovaj domaći prirodni sok od koprive možete pripremiti za manje od pola sata.

Sok od dunja

Sirove dunje baš i nemaju neki fini okus, pa mnogi nemaju ideje što s njima raditi. Uz ovaj recept možete priremiti ukusan sok od dunja. Sok (sirup) od dunja sadrži mnoge vitamine kao što su vitamin C, B1 i B2.

Sok od cikle

Premda je sok od cikle moguće često naći i u dućanima, puno bolja opcija je priprema domaćeg soka od cikle s domaćim namirnicama.

Sok od jabuke

Fini gusti sok od jabuka možete sami pripremiti za svega pola sata. Za ovaj recept najbolje je koristiti domaće slatke jabuke koje nisu tretirane pesticidima.

Sok od limuna

Limun je agrum koji pruža mnoga ljekovita svojstva. Snižava kolesterol, koristi se kao lijek za jetru, prirodni je antibiotik te podiže imunitet. Zato je idealna namirnica za zdravi sok kojeg možete pripremiti sa svega 4 namirnice.

Sok od borovnice

Borovnica je bobičasto voće koje čuva srce, jača imunitet i obiluje vitaminom C. Zdravi domaći sok od borovnice možete pripremiti za manje od 20 minuta. Po potrebi sok možete razrijediti vodom prilikom posluživanja.

Izdvojeni sadržaj

Razvoj bebe

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj