fb_pixel

Rižota

Rižoto od šparoga

Mnogima omiljen način pripreme šparoga upravo je rižoto od šparoga. Za manje od sat vremena možete pripremiti ovaj recept s divljim (tankim) ili uzgojenim (debljim) šparogama.

Rižoto s plodovima mora

Rižoto s plodovima mora (frutti di mare) najčešće se radi ljeti, no zbog lako dostupnih smrznutih plodova mora možete ga pripremati tijekom cijele godine. Uz ovaj recept pripremit ćete vrlo ukusan rižoto s plodovima mora za manje od pola sata.

Rižoto s povrćem

Uz svježe proljetne sezonske namirnice pripremite ovaj ukusni kremasti rižoto za svega pola sata. Prema želji na kraju možete poslužiti uz dodatak ribanog parmezana.

Crni rižoto od sipe

Ukusno tradicionalno dalmatinsko jelo jednostavno je za pripremu. Ukoliko ne volite čistiti sipu, možete kupiti već očišćenu ribu.

Pileći rižoto

Ukusan kremasti rižoto od piletine možete pripremiti za manje od pola sata. Priprema ovog jela je vrlo jednostavna pa je ovaj recept idealan za kuhare početnike.

Rižoto od liganja

Ovako skuhan rižoto s lignjama jedan je od jednostavnijih načina pripreme lignji. Mnogi ga obožavaju jer je vrlo ukusan i može se pripremiti za svega pola sata.

Izdvojeni sadržaj

Razvoj bebe

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj