fb_pixel

Juhe

Krem juha od mrkve

Ukusnu krem juhu od mrkve možete pripremiti za svega pola sata. Po želji juhu možete ukrasiti sa bučinim uljem ili sjemenkama te preprženim kockicama tosta.

Krem juha od tikvica

Tikvice su odlična namirnica koja sadrži vrlo malo kalorija. Krem juha od tikvica je vrlo ukusna, a vi ju možete pripremiti za svega pola sata.

Juha od vrganja

Premda su juhe od vrganja lako dostupne u vrećicama, uz ovaj recept brzo i jednostavno možete pripremiti juhu od vrganja koja će vas oduševiti. Ukoliko se ne razumijete dobro u gljive, preporuča se da ne idete sami u berbu vrganja!

Krem juha od brokule

Glavna namirnica ove juhe bogata je vitaminom C, vitaminom A, kalcijem, magnezijem, kalijem, željezom, fosforom i riboflavinom. Dostupna je uglavnom tijekom cijele godine, zbog čega ovu juhu možete spremati kada god poželite.

Juha od rajčice

Finu gustu juhu od rajčice možete pripremiti za svega 15-ak minuta. Ovako pripremljenu juhu od rajčice možete držati u hladnjaku do 3 dana.

Juha od povrća

Juha od povrća ljeti može poslužiti kao lagana, fina i osvježavajuća juha a zimi ju možete koristiti kao vitaminsku bombu u borbi protiv gripe.

Izdvojeni sadržaj

Razvoj bebe

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj