fb_pixel
Naslovnica Recepti

Recepti

Čokoladne kocke

Ukusne i sočne čokoladne kocke možete pripremiti za otprilike pola sata, no kolač je najbolje ostaviti preko noći u hladnjaku te ga servirati idući dan.

Knedle sa šljivama

Jedno od najpopularnijih ljetnih jela sigurno su i fine knedle za šljivama. Za pripremu ukusnih knedli sa šljivama prema ovom jednostavnom receptu trebat će vam oko sat vremena.

Sok od koprive

Kopriva je bogata ljekovitim tvarima. Koristi se prilikom liječenja problema s bubrezima, astmom i gubitkom kose. Pomaže u čišćenju i jačanju krvi. Ovaj domaći prirodni sok od koprive možete pripremiti za manje od pola sata.

Jednostavna torta

Jednostavnu čokoladnu tortu možete pripremiti za svega pola sata. Sastojke za pripremu već sigurno imate u svojoj kuhinji.

Ćufte

Za razliku od ćufti u umaku od rajčica, u ovom receptu ćufte se prže u ulju. Kada su ćufte gotove, poslužite ih uz krumpir pire i ajvar, špinat na mlijeku ili sataraš. Ako tražite ćufte u umaku od rajčica, imamo i to!

Ćufte u paradajz sosu

Vrlo ukusne ćufte možete pripremiti za otprilike sat vremena. Odlično se slažu uz pire krumpir. Mljeveno meso za pripremu ćufti odaberite prema vašim željama.

Izdvojeni sadržaj

Razvoj bebe

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj