Naslovnica Novosti Zelenilo i šum valova: Provedi odmor u prirodi i s prirodom!

Zelenilo i šum valova: Provedi odmor u prirodi i s prirodom!

Odmor u kampovima posljednjih godina, osobito u doba pandemije dodatno dobiva na svojoj važnosti u našoj turističkoj ponudi. Kampovi smješteni u malim mjestima, okruženi prekrasnom prirodom i čistim morem postaju idealan izbor kako za avanturiste, tako i za parove i obitelji. Mini obiteljski kamp Odmoree (čitaj odmori) smješten je pored Zadra, u mjestu Rtina. Nalazi se na svega 2 sata vožnje od Zagreba. Sam naziv kampa sugerira na odmor uz more.

Ovaj mini kamp, smješten tik uz plažu omogućuje potpuni mir i tišinu s očaravajućim pogledom na Ljubački zaljev i otok Pag. Kamp Odmoree sastoji se od 13 parcela sa svim potrebnim priključcima (voda, struja, odvod, sat tv), a za one koji nisu svoj stil odmora pronašli u kampiranju, tu je i mogućnost smještaja u hostelskim sobama ili mobilnim kućicama za 4-5 osoba. Čarima glampinga malo tko u današnje vrijeme može odoljeti. Koji god oblik smještaja odabrali buđenje ćete dočekati i dan ispratiti uz predivan pogled na more.

Dodatne pogodnosti za obitelji s malom djecom svakako su prekrasna pješčana plaža i mirno i tiho okruženje bez prometa. Za sve goste tu su grijani bazen, dječje igralište, odbojkaški teren i boćalište. Kampistima se nudi besplatno korištenje bicikala, mogućnost najma čamca na električni pogon kao i izlete u obližnje nacionalne parkove. Lokacija je idealna za posjetiti NP Paklenicu, NP Kornate, NP Krku, a ni NP Plitvice nije daleko. Također nudimo mogućnost izleta na jeep safari u Velebit ili rafting na Zrmanji. Za one željne adrenalina nudimo i skok padobranom sa panoramskim letom iznad naše uvale. Za ljubitelje trekkinga postoji živopisna staza koja vodi iz našeg kampa na susjedni Rt Ljubljana, na čijem se vrhu nalazi srednjevjekovna utvrda.

Od ove godine kamp Odmoree ponosan je vlasnik certifikata za ekološko kampiranje – Ecocamping. Briga za okoliš ovdje je izuzetno važna. Vizurom je kamp potpuno prilagođen okolišu, tako da se s morske strane uopće ne vidi da je tu kamp, već samo zelenilo. Pri izgradnji kampa je praćen terasasti teren i posađeno mnoštvo zelenila i voća. U kampu je ugrađen biološki pročišćivač vode preko kojeg se recikliraju sve otpadne vode, filtriraju i koriste za zalijevanje biljaka. Toplinsku i električnu energiju djelomično proizvode sami pomoću solarnih panela. Tako dobivena energija koristi se za zagrijavanje vode, grijanje prostorija zimi i vanjsku rasvjetu. Reciklira se sav otpad, a gosti se potiču na korištenje prijevoza biciklom tako da im nudimo besplatno korištenje istih. U kampu se ne koristi plastika i emisija CO2 po gostu je ispod europskog ekološkog prosjeka. Benzinski motor na čamcu kojeg iznajmljujemo smo zamijenili električnim. Kamp je okružen zelenim biljnim ogradama i ne koriste se pesticidi.

Kamp Odmoree doslovno živi svoj moto “Živimo u prirodi i s prirodom!”.

Posjetite nas i iskusite sve čari života s prirodom!

Posebna ponuda za posjetitelje portala
Mamin kutak!

Svi posjetitelji portala ostvaruju do 20% popusta na cijene smještaja.

Direktan kontakt s vlasnikom

Andreas Stošić
+385 98 272 187
[email protected]
odmoree.com