Naslovnica Novosti Family Hotel Amarin – stvoren za nevjerojatan obiteljski odmor

Family Hotel Amarin – stvoren za nevjerojatan obiteljski odmor

Family Hotel Amarin smješten je na prostranom zelenom poluotoku nedaleko Rovinja, a s terasa gotovo svih njegovih soba pogled se otvara na more i na šarmantnu, prepoznatljivu siluetu grada. Dvije moderne, uređene šljunčane plaže nalaze se nadomak hotela, no osvježenje gosti mogu potražiti i u velikom kompleksu bazena na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

U veličanstvenom, višestruko nagrađivanom parku površine 20 000 m2, ispunjenom različitim mediteranskim biljem, nalazi se mnoštvo inovativnih igrališta za djecu za zabavu i igru na svježem zraku.

Cjelodnevni programi jedinstvenog Amarin Kids kluba podijeljeni u četiri dobne skupine nude brojne sportske i zabavne aktivnosti koje potiču maštu i kreativnost kod djece. Klub nudi i pregršt škola u kojima djeca tijekom odmora mogu savladati i neku novu vještinu poput plivanja i upravljanja dronom, ili čak naučiti probirati svoje prve note na gitari ili klaviru.

Tu je sve prilagođeno malim gostima, pa tako djeca mogu trenirati u dječjoj teretani, uljepšavati se i opuštati u Kids spa zoni uz posebne tretmane namijenjene samo njima, okušati se u znanstvenim eksperimentima u klubu malih znanstvenika ili možda kreirati vlastitog robota u laboratoriju Lego robotike. Dosadi je ulaz jednostavno zabranjen.

Glavni restoran nudi izvrsnu i raznoliku ponudu jela na bifeu za doručak, ručak i večeru, pri čemu su i sokovi i voda uključeni u cijenu. I to nije sve – hotelsko će osoblje pripremiti hranu ispred vas kako biste zaista bili sigurni u svježinu obroka za svoju bebu ili malo dijete.

A dok djeca provode kvalitetno vrijeme u prostorima Amarin Kids kluba, roditelji vrijeme za sebe mogu pronaći u wellnessu, bogato opremljenom fitness-centru, welcome baru ili u nekom od obližnjih restorana, okušati se u raznim sportskim aktivnostima ili na kratko pobjeći u romantični Rovinj.

Family Hotel Amarin čudesno je mjesto, stoga ne nosi slučajno titulu najboljeg obiteljskog hotela u Hrvatskoj po mišljenju gostiju. Provjerite zašto je to tako.


POSEBNA PONUDA

Do 30% popusta u Family Hotel Amarin.

Popust vrijedi za boravke od nedjelje do petka u periodu do 26.03.2021. uz promo kod AMARIN30.

Rezervirajte svoj smještaj sada!