Naslovnica Novosti Da bebe znaju surfati posjetile bi svezabebu.hr

Da bebe znaju surfati posjetile bi svezabebu.hr

Novo iskustvo kupovine

Donosimo vam malo više detalja o jedinstvenom hrvatskom baby web shopu svezabebu.hr. Stranici koja će vam se svidjeti na prvi pogled. Pastelne boje, dizajn jasnih i jednostavnih linija odmah na prvu odaju dojam da se radi o profesionalno odrađenom makeoveru u kojem se pazilo na svaku sitnicu. Ako se tome doda jednostavnost sučelja i kupovine, jasno je da će na ovoj trgovini bez puno muke kupovati i oni koji nisu toliko vični online kupnji.

Iz svezabebu.hr kažu da je to tek početak onoga što je njihov krajnji cilj, a to je dovesti iskustvo online kupovine dječjih proizvoda u sasvim novu dimenziju. U svijetu u kojem je preko interneta sve na dohvat ruke i instant, kažu da nema razloga da ne bude tako i s kupovinom fizičkih proizvoda. Posebno naravno u doba globalne pandemije koja je uvelike promijenila navike kupaca.

Puno je velikih planova pred ekipom iz svezabebu.hr, ne otkrivaju previše, ali kažu da su planovi veliki i ostvarivi – a ponajprije su u domeni poboljšanja korisničkog iskustva u online kupovini i odnosu s klijentima za što tvrde da nema razloga da ne bude uvijek i svugdje u realnom vremenu.

Ponuda

Kao što i sami naziv web trgovine kaže, u ponudi se nalazi uistinu puno različitih proizvoda za bebe i roditelje, praktički sve što vam za vašu bebu i treba.

Široka je ponuda različitih modela dječjih kolica, poznatih proizvođača kao što su Maxi Cosi, Chipolino,  CAM i sl. Osim kolica, naravno tu su i dječje autosjedalice za različite uzraste. Cijene su svakako konkurentne i uvijek se nađe pokoja akcija. Gledajući njihovu ponudu podloga za igru poželjeli smo se i sami zabaviti 😊 Blog je malo drugačiji od onog na što smo se naviknuli, fokusiran je prije svega na informiranje o brandovima i korisne savjete za svakodnevno roditeljstvo.

Vizija

U svezabebu.hr kažu da su posebno ponosni na svoj više-kanalni pristup kupcima, tj. dostupnost na različitim komunikacijskim kanalima kao što Facebook, Instagram i direktnim komunikacijskim kanalima. Ponosni su kažu na personalizirani pristup prema svojim kupcima, dostupnost za pitanja prije, tijekom i nakon kupnje proizvoda, kao i na razinu usluge koju pružaju svojim kupcima. Posebna važnost pridaje se ugodnom iskustvu prilikom kupovine i jednostavnosti samog procesa.

Na pitanje o trendovima u rastu online potrošnje, kažu da je to razumljivo i očekivano, a da je na svima onima koji se žele baviti online trgovinom zadatak da korisnicima pruže bolje iskustvo. Koliko je u običnim fizičkim poslovnicama važno imati dobre i informirane djelatnike, toliko je u online trgovinama važno pomoću tehnologije pružiti korisnicima isto ili bolje iskustvo koje mogu konzumirati iz udobnosti vlastitog doma a pri tome ostati sigurni.

Zato posjetite svezabebu.hr jer sigurno nećete ostati razočarani njihovom ponudom.