Naslovnica Novosti Čestitam – Trudni ste!

Čestitam – Trudni ste!

Ako ste čuli ove riječi, znači da ste najbolji ovogodišnji poklon već dobili, a sve ostale pronaći ćete u Cutie Cloud webshopu i trgovini, i to uz popuste do čak 50%!

Cutie Cloud je butik trgovina opremom za bebe, trudnice, mame i nešto veće mališane, a posebno je obožavaju mladi, trendsetereski, roditelji, jer su svi proizvodi i usluge u skladu s upravo njihovim potrebama i željama!

Baš poput njihovog Cutie 4u1 krevetića, o kojem vjerojatno već znate sve, velik broj proizvoda u Cutie Cloud ponudi, raste s djetetom, te se prilagođava potrebama mališana iz dana u dan.

Tako se u Cutie Cloud ponudi mogu pronaći i Trybike biciklići, Evolu i Nomi hranilice, Quax prematalice koje se pretvaraju u korisne police za odlaganje, Baby Monsters kolica za blizance koja prolaze kroz sva vrata i mogu se koristiti u više različitih kombinacija, CoZee prijenosnom kolijevke na kotačima, koje mogu poslužiti i kao njihaljka ili se spojiti s maminim krevetom, kao i s mnogim drugim proizvodima poznatih brendova kao što su iCandy, BeSafe, Maxi Cosi, BabyBjörn, Ergobaby, Medela i drugi.

Uz to, Cutie obitelj ove se godine proširila te su se Cutie 4u1 krevetiću pridružili jednostavan i moderan Sofi krevetić, koji se koristi od rođenja do 20kg, te Housebed Tomy koji je kreiran na način da bude mjesto i za spavanje i za igru, a zbog svojih će se dimenzija lako uklopiti u gotovo svaku dječju sobu!

Cutie Cloud božićni popusti traju do 25.12., no zbog ograničene ponude, pozivamo vas da svoje omiljene poklone odaberete već danas na www.cutiecloud.com!