Naslovnica Novosti 5 ideja za super poklon ovih blagdana!

5 ideja za super poklon ovih blagdana!

Lampice, pokloni, ukrasi… sve i više od toga će nam trebati da ove godine koliko-toliko prenesemo ugođaj Božića u naše domove. Kako je Božić ove godine stvarno drugačiji od drugih vjerujemo da svaka dobra ideja za brzu i jednostavnu kupovinu bez čekanja u redovima je dobra ideja.

Jeste li već zavirili u ponudu eKupi internet trgovine? Ako ne, mislimo da je vrijeme!

Na eKupi možete pronaći sve – od igle do lokomotive. I ono najbolje, dostava vam stiže na vaša vrata, a poklon možete poslati odmah voljenima na njihovu adresu. U svojoj širokoj ponudi eKupi nudi igračke za djecu i bebe, LEGO, opremu za bebe, pelene, a osim dječje ponude pronaći ćete i široku ponudu i za malo veću djecu – IT oprema, mobiteli, igrače konzole, televizori i sl.

5 ideja za super poklon ovih blagdana

Za male pronađite super ponudu LEGO igračka koje ne samo da su trajna vrijednost već utječu i na njihove motoričke sposobnosti. Iz ponude izdvajamo – SUPER MARIO – popularne kockice kojima ove godine nitko ne može odoljeti.

Vrijeme uvijek brže prođe kada je dobra zabava. Iz velikog broja društvenih igara predlažemo vam hit igru ove godine Pictionary Air. Zabava za velike i male garantirana.

Iako se volimo igrati s našim mališanima, vjerujemo da je njihova sigurnost ipak uvijek na prvom mjestu. Bez obzira da li ste još u kolicima ili već putujete autom u najbolje pustolovine sigurnost treba biti na prvom mjestu. Auto sjedalice, kolica, priprema hrane, bočice za hranjenje … sve to i još više toga nalazi se na poveznici. Bake i djedovi, ako čitate 😊, ovo je super poklon za vaša najveća zlata.

Za one malo veće tu je široka ponuda poklon setova i parfema. Imali muško ili žensko dijete ovo su pokloni koji uvijek prolaze i izmame osmijeh.

Vaše dijete ipak nije tako više malo, ne brinite, tu je široka ponuda mobitela i gaminga.

Bojite se da poklon neće stići na vrijeme? Ukoliko se nalazite blizu Zagreba imamo super rješenje, eKupi&poKupi pick up point na Velesajmu gdje vam narudžba može biti unutar par sati ukoliko naručite do 12 ili unutar 24 h za narudžbe nakon 12h.

Uživajte u blagdanima i sigurnoj online kupovini.