fb_pixel
Naslovnica Lifestyle

Lifestyle

Kako temeljito očistiti dom bez korištenja agresivnih sredstava?

Čiste i dezinficirane površine od posebne su važnosti kada imate malo dijete, pogotovo ako prolazi kroz fazu puzanja i čestog stavljanja ručica u usta.

10 razloga zašto su dvogodišnjaci zakon (čak i kad se čine nemogući)!

Kako bismo vas oraspoložili, donosimo vam 10 razloga zašto su dvogodišnjaci zakon, čak i kad to mamama na prvu ne izgleda tako!

Korištenje rolera: Sve čari masaže lica

Svi volimo masaže, zar ne? One nas opuštaju, olakšavaju napetost u mišićima, popravljaju nam raspoloženje, a koža je nakon masaže blistavija i ljepša. Upravo tako je i s masažom lica koju često zapostavljamo.

Znakovi koji pokazuju da ne piješ dovoljno vode

Visoke temperature često većinu ljudi uspiju "natjerati" da unose više tekućine, no i dalje većina nas ne unosi dovoljno tekućine u organizam.

Stopala spremna za ljeto: Napravi pedikuru kod kuće

Nemaš ni volje i vremena za posjet salonima, no to ne znači da ne želiš lijepa i njegovana stopala? Donosimo trikove za jednostavnu kućnu pedikuru koja je ti osigurati divna i meka stopala!

Njega lica: koraci koji se ne preskaču ukoliko želite njegovanu kožu

Glavni uzrok problema s tenom najčešće se krije u pogrešnoj njezi i/ili nedovoljno temeljitom čišćenju lica.

Istina ili mit: Sprječavaju li kreme za sunčanje apsorpciju vitamina D?

Vitamin D vrlo je važan za naše zdravlje, on pomaže regulirati razinu kalcija kako bi naše kosti ostale zdrave i snažne, potiče naš imunološki sustav da radi bolje i čini nas zdravijima i otpornijima.

Kako spriječiti zadržavanje vode i jutarnju otečenost lica?

Otečenost lica nakon buđenja najčešće se javlja u ljetnim mjesecima, no svakako je izraženije kada da ne spavate dovoljno, kada se nepravilno hranite i izloženiji ste stresu.

Izdvojeni sadržaj

Razvoj bebe

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj