Naslovnica Dijete za mršavljenje Liposukcijska dijeta: Iskustva poznatih

Liposukcijska dijeta: Iskustva poznatih

Na liposukcijsku dijetu odlučile su se mnoge poznate osobe iz javnog života koje su izgubile puno kilograma u kratkom vremenom periodu. Jesu li pronašli čarobnu formulu za mršavljenje? Donosimo njihova iskustva.

Pjevač Halid Bešlić do sada izgubio ukupno 12 kilograma!

Na dijeti sam bio prije četiri godine, prvo 10 dana pa poslije pet dana, priča pjevač. Išao sam na tu dijetu kada sam naglo dobio 25 kg nakon što sam prestao pušiti. Skinuo sam ukupno 12 kilograma. 

Bio sam gladan, ali sam izdržao jer traje kratko, a i bio sam na dijeti zajedno s prijateljem. Samo sam čitao knjige i gledao televiziju. Nisam vježbao. Malo sam šetao i možda malo vozio bicikl, ali i danas najviše šetam. Poslije sam samo prestao jesti slatko i kruh i ne jedem večeru, kaže Halid

Pjevač Opće opasnosti Pero Galić skinuo 8 kilograma!

Na dijeti je, zajedno s cijelim bendom, bio prije dva mjeseca. Svi su u prosjeku izgubili oko sedam kilograma, a Pero je skinuo kilu više od ostatka benda. Kaže da se dijete nije teško pridržavati zbog programa koji se prati. Na dijeti su bili 15 dana, a kasnije su nastavili s pojačanim povrćem i mesom, najbolje kuhanim. 

Nisam vježbao ni imao nuspojave. Kilogrami se nisu vratili, štoviše, jedan kolega još uvijek malo gubi na težini. Nije mi nedostajala neka određena hrana jer se u Slavoniji oduvijek jede raznoliko, kaže Pero Galić. 

Rekao je i da su kilograme nakupili zbog kebaba u dva ujutro kad se vraćaju u Županju nakon koncerata.

Poznati voditelj Dalibor Petko smršavio 23 kilograma!

Otac ima bolje rezultate nego ja. Kroz 14 dana skinuo je 11 kilograma, a dosad je sveukupno skinuo 23 kilograma. Ja sam izgubio 15 kilograma, kaže omiljeni voditelj i poručuje da se dijete nije teško pridržavati jer se vrlo brzo vide rezultati pa vas to motivira da nastavite dalje.

Nije mu nedostajalo ništa od hrane, osim u vrijeme fašnika kad je posvuda bilo krafni pa je i on poželio jednu. Nije imao nuspojava. Kaže da se dosta jede, pogotovo navečer. Vježbao nije jer se dijetom ne unosi dovoljna količina hrane, odnosno energije pa se nema snage za vježbanje.

Kaže da se varijacija od kilograma gore ili dolje može dogoditi, no osobno mu se nije ništa vratilo, nema jo-jo efekta kojeg se bojao. On je ostao umjeren jer se, kako kaže, kilogrami vraćaju ako se nakon dijete vratite starim navikama.

Pio je dodatak tri puta dnevno a navečer jeo kruti obrok. Kaže da ne bi oca nagovarao na dijetu da je imao nuspojave ili da se osjećao loše jer je on (otac) ipak stariji čovjek.

Suzana Mančić: Izgubila sam 15 kilograma!

Suzana je s dijetom krenula prije dvije godine. Izgubila je ukupno 15 kilograma. Sada je ponovno na Mandrinom režimu prehrane. 

Prva tri dana su kritična ali sam bila dovoljno disciplinirana i samo sam se počela topiti. Baš je liposukcijska, istopi sve masne naslage – ono što sam mislila da nikad neću izgubiti, trbuh, bedra, ruke. Najpoznatija loto djevojka na našim prostorima kaže da je pomoću dijete vratila mladenački izgled. 

Nisam imala nikakve prateće nuspojave koje se događaju s drugim dijetama – lupanje srca, bol u želudcu, nervoza, nemogućnost rada. Sve sam to iskusila s prijašnjim dijetama ali na liposukcijskoj sam imala puno energije, dobro sam spavala i pratilo me odlično raspoloženje, kaže Suzana Mančić.

Apsolutno svima preporučujem ovu dijetu – i ženama i muškarcima. Kad se svaki dan mjerite i vidite da vam je opseg struka sve manji, više ništa nije teško, preporučuje.

Zlatan Zuhrić – Zuhra izgubio 8 kilograma, ali i vratio 4!

Na dijeti je bio prije dva mjeseca i držao ju je 14 dana. U tom je razdoblju izgubio osam kilograma, a do danas su mu se djelomično vratili – dobio je oko četiri kilograma. 

Nisam vježbao, ali nisam imao ni značajnih nuspojava. Mislim da se ne radi o ničemu revolucionarnom te da dijeta nije ništa drugačija od LCHF prehrane. Dodaje da je tajna da se u kompletu dobije taj prah da ne osjećate glad, a večera je pomno osmišljena.

Preporučeni sadržaj

Osvoji vrijedne nagrade!

Svaki mjesec Mamin kutak za tebe priprema brojna iznenađenja i poklone! Želiš znati kada imamo darivanje? Unesi svoje podatke i obavijestit ćemo te čim prije!

Portal Mamin kutak ne sadrži potpune medicinske informacije te je kao takav napravljen isključivo kao izvor dodanih informacija a ne kao zamjena za stručno znanje medicinskog osoblja. Ukoliko imate zdravstvenih problema preporučujemo da se obratite svom liječniku za dodatne stručne informacije i savjete. Rezultati dijeta mogu varirati od osobe do osobe. Procjene gubitka tjelesne mase iznesene u ovom članku su informativnog karaktera.