fb_pixel
Naslovnica Dijete za mršavljenje

Dijete za mršavljenje

Dijeta 7 dana

Dijeta 7 dana kojom možete izgubiti i do 7 kilograma smatra se vrlo restriktivnom i teškom za provedbu. Ova dijeta bazirana je na juhi od povrća koja se jede svaki dan.

Dijeta 9 kg

Dijeta 9 kg (u 14 dana) obećava gubitak do 9 kilograma unutar 2 tjedna ukoliko se strogo pridržavate plana prehrane. Za vrijeme trajanje dijete savjetuje se unos barem 2 litre tekućine dnevno. Konzumacija alkohola je strogo zabranjena.

Brza dijeta (5 dana)

Brza dijeta se provodi kroz 5 dana i obećava gubitak do 5 kilograma. Dijetu se ne smije ponavljati nego više puta za redom, već je potrebno uzeti pauzu od barem 7 dana.

Dukan dijeta

Dukan (Francuska, Pariška) dijeta popularnost je stekla zadnjih nekoliko godina. Osmislio ju je poznati francuski nutricionist dr. Pierre Dukan. Osobe koje koriste ovu dijetu često su vrlo motivirane zbog brzog gubitka kilograma. Mnogima se sviđa jer promovira teoriju da možete jesti kada god želite i koliko god želite.

Liposukcijska dijeta

Autor liposukcijske dijete je nutricionist Kenan Mandra iz Bosne i Hercegovine. Ova dijeta nema nikakve veze s liposukcijom. Dijeta se temelji na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljikohidrata iz prehrane. Preporuča se izbjegavanje polugotovih, prepakiranih i rafiniranih proizvoda.

Dijeta bez ugljikohidrata

Dijeta bez ugljikohidrata omogućuje brz gubitak kilograma zbog nedostatka unosa ugljikohidrata u organizam zbog čega tijelo troši naslage glikogena i masti te samim time dolazi do gubitka masnog tkiva. Trajanje dijete je 24 dana a možete izgubiti do 20kg!

Izdvojeni sadržaj

Razvoj bebe

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj