fb_pixel
Naslovnica Dijete za mršavljenje

Dijete za mršavljenje

Liposukcijska dijeta: Aminokiseline u prehrani

Tajna liposukcijske dijete krije se u specijalnoj formuli aminokiselina, koje se koriste kako bi aktivirale enzim lipazu. Na taj način, aminokiseline djeluju na pojačano iskorištavanje masnoća kako bi se dobila dodatna energija. 

Liposukcijska dijeta: Iskustva poznatih

Na liposukcijsku dijetu odlučile su se mnoge poznate osobe iz javnog života koje su izgubile puno kilograma u kratkom vremenom periodu. Jesu li pronašli čarobnu formulu za mršavljenje? Donosimo njihova iskustva.

Liposukcijska dijeta: Mišljenja stručnjaka

Mišljenja stručnjaka kada je liposukcijska dijeta u pitanju su podijeljena. Pobornici dijete tvrde da ona nema negativne posljedice na zdravlje, dok oni koji nisu pobornici liposukcijske dijete tvrde da ona može biti opasna po vaše zdravlje.  

Dijeta 7 dana

Dijeta 7 dana kojom možete izgubiti i do 7 kilograma smatra se vrlo restriktivnom i teškom za provedbu. Ova dijeta bazirana je na juhi od povrća koja se jede svaki dan.

Dijeta 9 kg

Dijeta 9 kg (u 14 dana) obećava gubitak do 9 kilograma unutar 2 tjedna ukoliko se strogo pridržavate plana prehrane. Za vrijeme trajanje dijete savjetuje se unos barem 2 litre tekućine dnevno. Konzumacija alkohola je strogo zabranjena.

Brza dijeta (5 dana)

Brza dijeta se provodi kroz 5 dana i obećava gubitak do 5 kilograma. Dijetu se ne smije ponavljati nego više puta za redom, već je potrebno uzeti pauzu od barem 7 dana.

Izdvojeni sadržaj

Razvoj bebe

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj

Izdvojeni sadržaj